ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αγάπη για το νησί, αγάπη για το κρασί
Μετά από πολλά χρόνια το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα στο πανέμορφο νησί μας την Κω, στα κεντρικά του νησιού, στους πρόποδες του βουνού Δίκαιος, στην γόνιμη γη του Ασφενδίου οπού από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχε παραγωγή ξακουστών κρασιών. Φυτεύοντας τα πρώτα μας σταφύλια το 1996 και υπό τις οδηγίες του καθηγητή Δημήτρη Σταύρακα μπήκαμε στον κόσμο της οινοποιείας. Ο πρώτος μας οινολόγος Γιώργος Δέδες μας βοήθησε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στην οινική σκηνή του νησιού.

Η οικογένεια μας είναι όλη ενωμένη σε αυτό το μονοπάτι και το 2001 έγινε πραγματικότητα ακόμα ένα όνειρο μας, όταν ξεκινήσαμε την κατασκευή του οινοποιείου μας. Ένα οινοποιείο μοντέρνας αισθητικής, του οποίου ο κύριος στόχος είναι να πετυχαίνουμε όλες τις προδιαγραφές για την παραγωγή υψηλής ποιότητας κρασιού και να δώσουμε πίσω στο νησί αυτό, που τόσα έχει δώσει στην οικογένεια μας.

Το 2007 μετά από έναν επίμονο αγώνα καταφέραμε να βάλουμε την Κω στον εθνικό και παγκόσμιο οινικό χάρτη πετυχαίνοντας την πιστοποίηση ονομασίας προέλευσης. Παράλληλα ξεκινήσαμε να κερδίζουμε και βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

TO ΟΙΝΟΠΟΙΕIΟ ΜΑΣ

Ένα Επισκέψιμο Οινοποιείο στην όμορφη μας Κω
Ένα νέο σύγχρονης αισθητικής Οινοποιείο με πρωταρχικό στόχο να θέσει και να επιβάλει όλες τις προϋποθέσεις για την ποιοτικότερη παραγωγή . Το οινοποιείο είναι πιστοποιημένο με ISO22000 και εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Στο ισόγειο, βρίσκονται ο χώρος υποδοχής σταφυλιών, πιεστήρια και ανοξείδωτοι οινοποιητές τελευταίας τεχνολογίας. Στον υπόγειο χώρο βρίσκονται εξαιρετικής αισθητικής κελάρια με δρύινα γαλλικά βαρέλια, για την παλαίωση των κρασιών μας. Εκεί περνάνε ίσως την πιο σημαντική περίοδο της ζωή τους μέσα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον συντήρησης, που δείχνει την προσοχή στην λεπτομέρεια και την εμμονή στην ποιότητα.

Στους άνετους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας το εξειδικευμένο προσωπικό χαρίζει αξέχαστες οινικές εμπειρίες στους επισκέπτες με φόντο το καταγάλανο Αιγαίο ενώ παράλληλα στους χώρους του οινοποιείου φιλοξενείται μόνιμη έκθεση Ελλήνων Ζωγράφων

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ

Αγάπη για το νησί, αγάπη για το κρασί
Ο συνδυασμός του κατάλληλου εδάφους με τις εφαρμοζόμενες καλλιεργητικές τεχνικές συντελεί στην άριστη ανάπτυξη του αμπελώνα σε όλα του τα στάδια και εξασφαλίζει μια ομαλή πορεία ωρίμανσης των σταφυλιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνουμε το κρασί για τους ανθρώπους, για τους φίλους...

Διεύθυνση:
Ζιπάρι, Κως 85300, Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 22420 69860 & 22420 69622

E-mail:
info@koswinery.gr